”Tulburãtorul de ape” si-a scos pieptul de rugbyst si vrea!

Dupã ce Molot si Rusanu au devenit vicepresedinti ai PNL la nivel national, liberalii locali au prins curaj: vor de la 25% în sus din optiunea electoratului din Valea Jiului.

Liberalii au ambitii, nu glumã, în Valea Jiului. Dupã ce doi liberali au fost alesi în forul de conducere national al PNL, respectiv Mircea Ioan Molot, presedintele PNL din judetul Hunedoara si parlamentarul Dan Radu Rusanu, liderii locali au prins curaj si vor rezultate neavute pânã acum la alegerile locale si generale.

”Tulburãtorul de ape”, cum i se spune mai nou coordonatorului PNL pe Valea Jiului, cu aluzie la faptul cã este si director la Apa Serv, Costel Avram, si-a scos pieptul de rugbyst – atacant bãtãios – si zice cã vrea mult. Adicã, la alegerile viitoare vrea ca PNL sã obtinã de la 25 de procente în sus, în Valea Jiului. Dar e cale lungã de la a vrea si pânã la a putea.

”Suntem singurul judet care avem doi vicepresedinti la nivel national. Acest lucru ne onoreazã, dar ne si responsabilizeazã, în sensul cã la alegerile viitoare trebuie sã avem rezultate bune. Adicã sã plecãm de la 25% în sus din optiunea electoratului. Chiar dacã pânã la alegerile viitoare mai este timp, nu înseamnã cã nu trebuie sã facem ordine, sã avem oameni pregãtiti, pentru cã sã stiti cã acel slogan al nostru, prin noi însine, nu este vorbã în vânt. Resursa umanã este esentialã. Valea Jiului are nevoie de mult mai mult si oferta politicã trebuie sã fie pe mãsura asteptãrilor si chiar peste” – a declarat Costel Avram.

Având în vedere reactia locuitorilor din acestã zonã la aparitia primei organizatii PNL, de dupã 1989, când îi erau sparte geamurile, erau alergati liderii ”în încercarea de a sterge orice urmã a PNL în Valea Jiului”- vorba primului lider PNL de la Lupeni, pare neverosimilã dorinta lui Avram. Dar cine stie! Oamenii se schimbã, alti lideri se ridicã. Este adevãrat cã generatiile de politicieni par nemuritoare, pentru cã de peste 20 de ani auzim/vedem cam aceleasi nume.

Ileana Firtulescu

Advertisements

Un comentariu la „”Tulburãtorul de ape” si-a scos pieptul de rugbyst si vrea!

  • 5 martie 2013 la 16:22
    Permalink

    Daca va trece Ridzi la PNL au sanse ca la Petrosani sa ia cam 60 – 65 % din electorat iar daca la Vulcan vor lua intre 35-40% ca ei au deja in jur de 30% atunci sunt sanse ca Valea sa fie cam 40% galbena. Acuma depinde cum vor juca ei dar sunt sanse mari si reale ca la urmatoarele alegeri cam 3 orase sa fie cu primari liberali

Comentariile sunt închise.