8_siteVictor Slav si Bianca Drãgusanu au fost în vizitã la rudele roscatei, iar prezentatorul meteo si iubita lui au petrecut week-end-ul alãturi de familie. Victor l-a impresionat pe tatãl vedetei, un renumit preparator fizic din Petrosani.

Jimi Drãgusanu l-a cunoscut pe Victor Slav dupã ce Bianca l-a dus în week-end la Cãlan si au iesit împreunã la un restaurant. „Ne-am întâlnit la Cãlan, am iesit la o cafea, la un suc si am povestit. Am discutat cu el absolut despre tot mai ales cã si mie îmi place  sportul iar Victor face salã zilnic. E un bãiat inteligent si m-am bucurat tare mult cã l-am cunoscut, mi-a depãsit asteptãrile. În sensul bun al cuvântului ca sã nu se înteleagã altceva. Victor, dintre toti prietenii ei, a fost primul care a vorbit cu mine la telefon si mi-am dat seama cã este un tip foarte serios. Ca sã glumesc un pic, eu cred cã ar iesi niste copii extraordinar de frumosi din cuplul acesta. Nu-i dupã mine, îti dai seama, dar mi-as dori dacã ar fi sã fie. Dacã ar face un copil ar iesi si înalt dar si frumos”, a declarat tatãl Biancãi.

Jimi Drãgusanu spune cã nu si-a vãzut fiica asa de fericitã de multã vreme. „Bianca era foarte fericitã, degajatã. Eu simt ca tatã, ea a lat în serios absolut orice relatie. A fost prima care a iubit în orice relatie si dacã s-a întâmplat ce s-a întâmplat, nu din vina ei a fost. O cunosc foarte bine, ea se ataseazã sufleteste de oamenii de care-i place, nu doar de ochii lumii”, a spus tatãl vedetei. Acesta crede cã totul depinde de Banca si Victor ca relatia sã dureze. „Sunt sigur cã Bianca ar suferi la o despãrtire, ea îl iubeste foarte mult. O vãd cum stã lipitã de el, cum vorbeste cu el si cum îl priveste. Ei ar trebui sã stie cum sã gestioneze relatia ca sã fie ok”, a mai spus tatãl Biancãi.

Invitatie la munte

Jimi Drãgusanu si-a invitat „ginerele” în Valea Jiului pentru a-l plimba prin muntii din zonã si si-ar dori sã-i cunoascã si pe pãrintii lui. „Mie mi-ar plãcea nespus de mult ca Victor sã mai vinã în vizitã.

I-am promis cã îl duc în zona asta montanã de la noi, la Straja, Parâng, Voineasa, Transalpina. L-am rugat sã-i invite si pe pãrintii lui o sãptãmânã, sã-i plimb putin prin muntii de aici. Sã mai scape de stresul din Bucuresti. As vrea sã vinã asa ca între prieteni, nu ne gândim noi asa departe (n.r. întrebat dacã e o invitatie ca între cuscrii). Mie mi se pare normal cã dacã se cunosc copiii sã se cunoascã si pãrintii”, spune Jimi Drãgusanu.

Maximilian Gânju