Cozma si Cretan, se cearta pe mortii de la Stoenesti

Reprezentantii Federatiei Nationale a Muncii (FNM), condusi de Constantin Cretan, vor comemora, sambata, 18 februarie 2012, 13 ani de la tragicele evenimente din februarie 1999, care au avut loc la Stoenesti, judetul Olt.

In acest sens, FNM va depune coroane si va tine slujbe de pomenire pentreu minerii ucisi de regimul fostului presedinte Emil Constantinescu. Insa nici de aceasta data memoria minerilor nu va fi cinstita asa cum trebuie, deoarece au si aparut scandalurile. Miron Cozma, fostul lider al minerilor, va organiza si el un eveniment similar, dar duminica, refuzand sa participe le cel de sambata.

”Nu pot merge la evenimentul de sambata, pentru ca, Constantin Cretan este un tradator. Cretan nu reprezinta nimic pentru mine, mai ales acum, cand a incheiat un protocol cu UNPR. Eu voi face comemorarea duminica, cu o parte a membrilor din partridul meu. Cretan se agata de evenimentul acesta si de mine, ca sa ne vada lumea alaturi. El vrea sa fie asociat cu imaginea mea. Eu voi fi cel care voi veni la Stoenesti cu o delegatie a minerilor din Valea Jiului, nu FNM, care nu exista decat pe hartie”, a declarat Miron Cozma.

Intrebat ce are impotriva lui Cretan, Miron Cozma spune ca este suparat din cauza tradarii: ”Nu este vorba de suparare, ci de respect. Cretan a tradat interesele noastre comune, a facut protocol cu UNPR-ul, ca sa nu mai spun cat dse tampiti sunt cei de la UNPR. Cretan trebuie sa fie cineva ca sa ma supar pe el”.

In replica, Constantin Cretan neaga ca ar avea vreun protocol cu UNPR-ul.

”Este treaba lui Cozma ce spune, eu nu am niciun protocol cu UNPR-ul. Tradator este el, nu eu. Deocamdata toate monumentele de la Stoenesti au fost facute de mine, nu de el. Daca s-a dilit, eu ce sa ii fac? Sa faca si el comemorare pe 19”, spune Cretan.

Anamaria NEDELCOFF

Un comentariu la „Cozma si Cretan, se cearta pe mortii de la Stoenesti

  • 14 februarie 2012 la 19:00
    Permalink

    Cozma a fost tradat de oameni lui Condescu infiltrati in Liga noastra in 1999 (Cretan,Ruset,….),tradarea de la Sacelu din Decembrie 1998 nu va uita minerii vaii jiului cand am fost trasi pe sfoara de olteni.Minerii ai vaii jiului nu va incredeti in olteni sunt mincinosi,papagali si plini de venin (au o ura imense pentru valea jiului si nu vom intelege niciodata de ce).

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.