Noul Dragobete, adica Sfantul Valentin, le-a adus unora dintre locuitorii Petrosaniului unele cadouri ceva mai deosebite. Mai exact, niste jucarii sexuale, achizitionate de la singurul magazin cu acest profil din Valea Jiului. Printre cumparatori s-au aflat, in proportii aproximativ egale, atat femeile cat si barbatii.

„Numarul celor care ne-au trecut pragul magazinului a crescut, binisor, pe 13 si 14 februarie. Nu pot preciza daca femeile au fost mai numeroase decat barbatii pentru ca, pot sa spun, au venit in proportii, aproximativ, egale. Oricum, femeile se pare ca sunt mai dezinhibate de ideile preconcepute, decat barbatii”, a precizat patronul magazinului.

Printre produsele destinate adultilor, cateva, au avut parte de o cerere mai mare. Printre acestea, la loc de cinste, s-au situat chilotii comestibili sau vibratoarele. „Asa, pe repede-inainte, pot sa va spun ca produsele care s-au bucurat de cel mai mare succes, respectiv cele mai solicitate, au fost chilotii comestibili, vibratoarele, lubrifiantii si lenjeria sexy”, a mai precizat patronul unicului sex-shop din Valea Jiului.

Una peste alta, ce-i drept, afacerea cu „jucariile” destinate adultilor nu este una deosebit de profitabila. Din jena sau, poate din alte cauze, locuitorii Vaii nu se prea inghesuie sa achizitioneze produsele comercializate in unicul sex-shop aflat intre Banita si Uricani. Solicitarile cresc, de obicei, doar in perioada sarbatorilor. „Ziua Indragostitilor”, pe rit nou, este una dintre acestea…

Mircea Nistor