Sute de turisti au urcat in Statiunea Parang pentru a sarbatori  de Dragobete, iar alegerea lor a fost una inspirata. Zapada a fost din belsug, s-a schiat bine, iar pentru indragostiti le-a fost pregatita o serbare ca in povesti.

petrecere dragobete parang 2Un cabanier a organizat o serbare la care in prim plan au fost indragostitii, ba chiar si-a pus si pensiunea la dispozitia lor si le-a facut si reduceri la cazare. In plus, cuplurile de indragostiti au putut sa se casatoreasca pentru 24 de ore, „de proba”. Serbarea a inceput inca de sambata seara, cand indragostitilor li s-a pregatit un spectacol de karaoke si un concurs in care cei care au participat, au trebuit sa-si emotioneze iubitele prin declaratii de dragoste. Cele mai frumoase au fost si premiate iar castigatorul a primit din partea cabanierului care a organizat manifestarea, Stelian Zaneti, un sejur la cabana sa si o cina romantica pentru partenera. Distractia cuplurilor a continuat cu un foc de tabara, vine fiert si dans chiar pe partia de schi. Doi dintre indragostiti nu s-a multumit doar cu oferta cabanierilor care au organizat serbarea de Dragobete.

Cerere in casatorie la cota 1800

Ioan Suceveanu  este salvamontist in Parang si sub pretextul ca trebuie sa munceasca si-a dus iubita cu el in statiune fara ca tanara sa banuiasca ce pune la cale. Salvatorul montan a profitat de cadrul romantic si si-a cerut in casatorie iubita, Romina, o tanara de 27 de ani. Cei doi spun ca vor sa faca si nunta la inaltime, neaparat in Parang. Petrecerea celor cateva sute de turisti veniti din Cluj, Timisoara, Bucuresti ori Petrosani, tocmai pentru a sarbatori Dragobetele in munte, a continuat pana duminica dimineata. Organizatorii nu le-au lasat prea mult timp de refacere amorezilor pentru ca ieri, dupa masa de pranz, a fost tura a doua de petrecere. Pentru ca evenimentul s-a bucurat de succes, Stelian Zanet va organiza in week-end o noua petrecere dedicata in special femeilor dar si o intrecere pe partie intre doamne la Cupa Martisor.

Maximilian Ganju