U niversitatea din Petroșani anunță că, în primele zile din septembrie organizează o nouă sesiune de admitere. Mai sunt locuri la câteva specializări și acestea au fost afișate deja, pentru cei care vor lua Bacalaureatul în cea de a doua sesiune, ori pentru cei care nu au intrat acolo unde au dorit în prima sesiune.

Potrivit anunțului făcut de cei de la Universitatea din Petroșani, sesiune de admitere are loc între 5 și 21 septembrie 2022.
Mai sunt locuri la specializările Mine, Petrol și Geologie – Inginerie Minieră, Topografie, la Inginerie Civilă – construcții miniere, Ingineria Mediului – Ingineria și Protecția Mediului în Industrie.
La Inginerie industrială, mai sunt locuri la specializarea Ingineria Securității în Industrie și Inginerie și Managementul Afacerilor, extensia de la Deva.
La Calculatoare și Tehnologia Informației, Ingineria Sistemelor mai sunt locuri la Calculatoare și la Automatică și Informatică Aplicată.
La Inginerie Electrică și Energetică ar mai fi locuri pentru studenți la specializarea Electromecanică și Energetică Industrială.
La Inginerie Mecanică, Industrială și Transporturi, mai sunt locuri la specializările: Echipamente pentru
procese industriale/ Mașini și Echipamente miniere și la specializarea Ingineria Transporturilor și a traficului.
La Științe Economice și Administrative mai sunt locuri libere la Administrație Publică, Contabilitate și Informatică de Gestiune, Economia Comerțului Turismului și Serviciilor, Finanțe și Bănci și Management.
La Științe Sociale mai sunt locuri la Asistență Socială și Sociologie.


Diana Mitrache