Suntem cei mai buni redactori si reusim sã scoatem cel mai bun ziar din Valea Jiului. Grafica, asezarea în paginã si produsul final au fost apreciate pe tot parcursul anului trecut, iar noi am reusit sã fim cei mai buni.

Asta a decis grupul de presã Exclusiv, care ne-a înmânat nouã, celor de la Cronica Vãii Jiului din Petrosani premiul pentru cel mai bun produs tipãrit aici.

Gala premiilor Exclusiv i-a reunit din nou, la cea de a XIII-a editie, la ora 13, în anul 2013, pe cei mai buni jurnalisti ai momentului, cei mai importanti oameni de media, cei mai buni oameni de afaceri, cei mai buni directori ori primari, care prin aprotul muncii lor, au adus un plus de valoare acestei zone.

„O vorbã bãtrâneascã spune cã dacã bine faci, bine gãsesti. Sub acest generic au existat, de-a  lungul celor 13 ani si premiile Galei Exclusiv. Încercãm sã observãm cã în Valea Jiului, personalitãti publice locale si oameni simpli, care lucreazã în diverse domenii de activitate, fac si lucruri bune, iar aceste lucruri bune rãmâneau deseori nevãzute, neaplaudate sau nevalorificate.

Am decis noi, acum 13 ani, cã binele trebuie rãsplãtit cu bine si asa s-au nãscut premiile Exclusiv de la un singur candidat în anul 2000, care a primit marele premiu, pânã la peste 300 de nominalizati la editia din 2013, din care 60 sunt si laureati.

Putem constata cã, anul 2013 va fi un an al binelui sau nu va mai fi deloc, iar sperantele noastre trebuie sã fie optimiste”,a declarat Tiberiu Vintan, organizatorul Galei Exclusiv.

S-au dat premii pentru debut în jurnalisticã, pentru cele mai bune productii tv, ori din presa scrisã, pentru cea mai bunã conducere, iar premiul cel mare a plecat la Emil Pãrãu, pentru felul în care a reusit sã relanseze statiunea Straja.

Diana Mitrache