Situatie deblocata la Vulcan. Dascalii primesc salariile!

In timp ce dascalii vulcaneni se pot bucura de salariile pe care le vor primi astazi, angajatii, colaboratorii si sportivii legitimati ai CS Vulcan au salariile si proiectele pe anul 2012 blocate. Ieri, la sedinta convocata de primarul Gheorghe Ile, aripa USL a votat doar primul proiect, aprobarea bugetului local, lasandu-le pe celelalte cinci in aer. Astfel, activitatile sportive si cultele religioase nu vor primi niciun ban.

„S-a votat bugetul si dupa buget mai erau inca cinci proiecte pe ordinea de zi. Consilierii de la USL s-au ridicat si au plecat.USL si PRM au votat numai pentru profesori, ca sa nu le sara in cap, le-a fost teama de ei. Acum e scandal cu cei de la Clubul Sportiv Vulcan, ca nu isi pot lua salariile, primele si nu le pot deconta alte cheltuieli. Nu le mai pot da banii. Este o lupta politica si nu inteleg ce legatura are politicul cu banii de la sport”, a declarat, pentru Cronica Vaii Jiului, primarul Gheorghe Ile.

Ion Pantelimon, presedintele CS Vulcan, spune ca toata cele sapte sectii ale clubului sunt blocate, iar participarea la viitoarele campionate este sub semnul incertitudinii.

„Este vorba despre o finantare nerambursabila pe tot anul, dar o vom primi numai daca se va vota proiectul de hotarare. Orice zi de intarziere este grava, fiindca noi trebuie sa achitam taxele de participare la campionate, primele, salariile, plata arbitrajelor. Pe trei martie incepe campionatul de fotbal, iar consilierii locali duc lupte politice. Pe mine nu ma intereseaza meciurile lor politice, ci activitatea CS Vulcan”, precizeaza Ion Pantelimon.

Cat despre pasii urmatori, presedintele CS Vulcan spune ca asteapta o noua sedinta de consiliu local, dupa care vor hotari daca sa protesteze sau nu.

Dorel Schiopu, consilier local PRM, spune ca el nu a fost la sedinta de consiliu dar ca, daca ar fi fost prezent, nu ar fi votat nici pentru buget,

„Nu am fost la sedinta, dar, daca as fi fost, nu as fi votat nici pentru buget, ca sa-si primeasca profesorii salariile. Ceea ce se intampla acum este santaj, iar eu nu sunt santajabil. Eu cer respectarea Consiliului Local Vulcan si dupa aceea votez”, spune ªchiopu.

Anamaria NEDELCOFF

3 comentarii la „Situatie deblocata la Vulcan. Dascalii primesc salariile!

 • 13 februarie 2012 la 20:26
  Permalink

  ziarista de 2… tu nu citesti ce scri? Prm-istul a votat sau nu?helooou!!!

  Răspunde
 • 14 februarie 2012 la 05:57
  Permalink

  Grasule, erai adormit tata cand ai scris comentariul. Pai PRM-istul nu putea sa voteze ca nu a fost prezent. Citeste cu atentie si respecta doamnele..chiar si ziaristele. Pe mine ma intereseaza cine a fost doamna care i-a multumit primarului pentru grija pe care o poarta dascalilor din Vulcan. Cred ca CL Vulcan ar trebui desfintat de tot, facute noi alegeri ca s-au jucat destul dea consilieri. Ajunge domnilor !!

  Răspunde
 • 14 februarie 2012 la 10:10
  Permalink

  USL si PRM au votat numai pentru profesori, ca sa nu le sara in cap, le-a fost teama de ei.?? ce nu ai inteles? si eu sunt curios cine este acea profesoara,poate ne spune ziarista

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.