Directorul SC Apa Serv Petrosani si presedinte interimar al PNL Petrila, Costel Avram, a fost pârât cã a angajat la societatea pe care o conduce pe presedintele organizatiei tineretului liberal din Petrila, Daniel Preda. Informatia a fost confirmatã chiar de Costel Avram.

Se spune cã dacã ajuti un om de 10 ori si o datã nu poti, este ca si când nu l-ai ajutat niciodatã. Asa se pare cã a pãtit si Costel Avram – omul. Spunem omul si nu politicianul sau directorul Apa Serv, pentru cã informatia cã ”nu este chiar asa de destept, de bun, de generos precum îl pictati voi, presa” a venit din zona celor refuzati la un moment dat în viatã de Avram. Nemultumitul l-a pârât.5_1site

Respectivul se referea la dubla calitate a lui Costel Avram, de director general al Apa Serv Petrosani si de presedinte PNL Petrila: ”Avram si-a angajat pe post de consilier personal, la Apa Serv, pe presedintele de la tineret de la PNL Petrila, pe Preda”.

Dupã alegerile ce au avut loc la organizatia de tineret a PNL Petrila, unde Daniel Preda a fost reconfirmat în functie, au existat câteva vociferãri cum cã alegerile au fost viciate, cã din cei 30 de reprezentanti ai tinerilor liberali nu toti au dat votul lui Preda, dar numãrãtoarea a arãtat cã toate au fost pentru. Oricum pentru a fi ales presedinte, Daniel Preda avea nevoie de vreo 16 voturi. Deci, existã si la PNL nemutumiti ca în orice ”casã”. Doar cã succesul lui Preda în plan local, suprapus peste cel al lui Avram în actiunile sale politice, dar si ca director al Apa Serv, mult mediatizate, au determinat si pe altii sã arate cã directorul-lider are si ”bube”.

C-asa-i în viatã, nu toatã lumea te poate iubi! Prima ”bubã” este aceea cã Avram îsi angajeazã oamenii lui, tânãrul Preda fiind dat exemplul cu nume si prenume.

Oamenii nu pot fi acuzati de rea credintã pentru cã informatia a fost corectã, în sensul cã directorul SC Apa Serv Petrosani si presedinte interimar al PNL Petrila, Costel Avram, a angajat la societatea pe care o conduce pe presedintele organizatiei de tineret  liberal din Petrila, Daniel Preda.

”Da, este angajat de anul trecut, dar nu este pe post de consilier. ªi la Apa Serv, ca în orice societate, existã o fluctuatie de personal. Unii au plecat si altii au venit. Angajãrile s-au fãcut legal, posturile respective fiind necesar a fi ocupate la Apa Serv” – a declarat Costel Avram.

Daniel Preda este absolvent al Facultãtii de ªtiinte, cu master în Management financiar.

Un pui de invidie se pare cã existã, pentru cã si un falnic lider de sindicat, membru PSD, mai nou realizator de emisiuni tv, a ironizat pe un post de televiziune migrarea, sau dorinta de migrare a multor social democrati spre PNL.

Acesta a declarat mai în glumã, mai în serios cã poate unele femei de la Apa Serv vor trece în barca politicã a sefului lor… Liderul de sindicat, cândva cu mare succes la fete, sã fie oare invidios pe liderul politic? Vom vedea dacã a avut dreptate.

Ileana Firtulescu