Ilie Botgros: / «Nu mi-e teamã! Eu întotdeauna am avut curajul responsabilitãtii»

Cercetarea în cazul acuzatiei de delapidare a fostului primar de la Aninoasa, Ilie Botgros, nu a început încã.

La data de 4 februarie, anul curent, purtãtorul de cuvânt al Parchetului de pe lângã Judecãtoria Petrosani, procurorul Dumitru Ilinca, spunea cã plângerea fãcutã de actualul primar al Aninoasei, Nicolae Dunca, se va trimite spre cercetare la Politia Aninoasa.

Însã, cum distanta dintre Petrosani si Aninoasa este una “mare”, dosarul nu a ajuns încã. “Eu nu am primit nimic, niciun dosar”, a spus seful Politiei Aninoasa, Nicolae Airinei.  Cât îl priveste pe fostul edil, Ilie Botgros, cãruia i se imputã în prima fazã suma de 1 miliard si 600 de milioane lei vechi, acesta spune cã nu se teme si cã pânã acum nu l-a chemat nimeni sã dea nicio declaratie. “Eu întotdeauna am avut curajul responsabilitãtii când am fãcut sau semnat ceva. De ce sã-mi fie teamã? Nu-mi este ! Si dacã mã considerã vinovat, o sã plãtesc, asta e, nu sunt nici primul, nici ultimul ”, a spus Ilie Botgros.  Reamintim faptul cã din cea mai sãracã localitate a Vãii Jiului, Aninoasa, se ridicã cea mai gravã acuzatie, respectiv aceea de delapidare de fonduri. Vizat este fostul primar al orasului, Ilie Botgros, care a stat la cârma urbei nu mai putin de 20 de ani, iar cel care a fãcut plângerea este actualul primar, Nicolae Dunca, pesedistul care a câstigat alegerile din data de 10 iunie 2012. Aceasta este prima reclamatie de acest fel care i se aduce fostului edil, Ilie Botgros. “Eu nu am avut plângeri pe la DNA sau Pachet cât am fost primar, vreme de 20 de ani. Aceasta este prima”, a mai spus Botgros.

Luiza Andronache

Advertisements

3 comentarii la „Ilie Botgros: / «Nu mi-e teamã! Eu întotdeauna am avut curajul responsabilitãtii»

  • 8 februarie 2013 la 18:19
    Permalink

    Nu-mi doresc decat sa-si faca justitia treaba dar sa o faca pe bune,nu pe blat!Cat despre bani ne-am lamurit cu totii,gaz avem in Aninoasa de Nord unde vrem noi,mai ales in butelii si brichete,Mina Muzeu e superba dar lipseste cu desavarsire si lipsesc si fondurile de vreo 2.ooo.ooo euro,bruma de investitori a fost alungata sistematic si cu succes in cei 20 ani de impiniri marete care nu puteau fi altfel sub conducerea unui fost lider local comunist adica Botgros!Avem vina cu totii ,cetateni ai acestui oras ajuns fantoma,ca ne-am uitat la matrapazlacurile si porcariile facute de Botgros si compania fara a vea cea mai mica reactie!Si daca e asa neinfricat,ce cauta fosta contabila a Primariei in plina campanie electorala pentru alegerile locale(pierdute in sfarsit),in sediul institutiei,dupa program,taman la biroul de contabilitate si tocmai la calculatorul ce opereaza date de contabilitate ale institutiei respective si cu un chitantier in fata???Planta oare morcovi???BOTGROS BANII JOS+PUSCARIE=LOVE!

  • Pingback:Primul ora? care a dat faliment | Casa Jurnalistului

  • Pingback:Aninoasa lui Botgros, primul ora? care a dat faliment | Fracking Romania

Comentariile sunt închise.