Paul-DavidA anuntat cã va da în judecatã operatorul de apã si canal pentru cã ar comite un abuz prin debransãrile celor care nu-si plãtesc facturile, dar în urma unui control a fost descoperit chiar el cu nereguli.

Presedintele PPDD Aninoasa, Paul David, trebuie sã plãteascã 155 de metri cub de apã potabilã consumatã dupã ce Corpul de control al Apa Serv Valea Jiului, în urma unui control a descoperit cã politicanul din vestul Vãii Jiului nu declarase aceastã cantitate.

Practic, seful PPDD Aninoasa a fost debransat de la retea alãturi de locatarii blocului în care locuieste pentru datorii si a decis sã-si facã bransament individual. Când angajatii operatorului de apã si canal au mers sã-i sigileze noul apometru, au fãcut citirea si celui vechi si au constata cã David avea un consum de 376 m3 din care pentru 155 nu se fãcuse plata. „A semnat procesul verbal de constatare si acum va trebui sã-si achite diferenta de apã consumatã. Dacã tot e un lider al Partidului Poporului care vrea corectitudine, atunci ar trebui sã respecte si el legea”, a declarat directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram. Paul David care detine si functia de secretar al Ligii Sindicatelor Pensionarilor Minieri a declarat cã ia în calcul posibilitatea de a chema în instantã furnizorul de apã potabilã pentru cã ar comite un abuz prin debransarea populatiei sãrace. „Analizãm si în cadrul Ligii sã vedem dacã vom actiona în judecatã Apa Serv Valea Jiului”, a precizat liderul PPDD Aninoasa, Paul David.

Maximilian Gânju