Castelul Corvinilor este promovat de o familie de americani, care are zeci de mii de urmăritori pe conturile de socializare. Heather și Bradey, alături de cele două fetițe ale lor, au vizitat cel mai frumos castel din Europa pentru a-l căuta pe Dracula.

Tocmai din Ohio a ajuns la Hunedoara, familia care își spune „Raising Voyagers”. Cei doi soți își cresc cele două fete în așa fel încât acestea să îndrăznească să descopere întreaga lume și să încerce lucruri noi.
„Le creștem pe micuțele noastre călătoare să fie curajoase, să nu se teamă să iasă din zonele lor de confort și să încerce lucruri noi. Pe măsură ce cresc, sperăm că vor vedea frumusețea acestei lumi și vor recunoaște că, chiar dacă ceva sau cineva arată diferit, ne poate învăța multe despre cine suntem și cine putem deveni cu adevărat” spun cei doi americani. Cei de la Castelul Corvinilor spun că
familia din Ohio a avut parte de o experiență unică.
“Sosiți la castelul nostru, unul dintre cele mai spectaculoase monumente istorice din Romania, chiar în această perioadă în care numeroase încăperi sunt în șantier, nefiind deschise publicului spre vizitare, au avut parte de o experiență cu totul inedită ce i-a făcut să exclame că vizita de la Hunedoara a fost cu adevărat mult mai fascinantă față de cea de la Bran, unde au găsit un micuț castel frumos, dar mult prea modern, ce seamănă mai degrabă cu o casă de locuit. Le mulțumim de vizită și îi mai așteptăm la Hunedoara!”, au transmis reprezentanții Muzeului Castelul Corvinilor. Anul trecut, peste 270.000 de persoane au vizitat castelul de la Hunedoara, cu peste 75.000 mai multe decât în 2020.
Monika BACIU