Echipa Jiul Petrosani, salvata prin donatii publice?

Anuntul privind retragerea din campionat a echipei de fotbal Jiul Petrosani a generat un val de nemultumire în rândul suporterilor, care i-au adresat un protest primarului

Edilul le-a rãspuns însã cã echipa poate fi salvatã doar cu ajutorul comunitãtii. Adicã, mai pe întelesul tuturor, cei care doresc, pot dona chiar bani pentru sustinerea financiarã a echipei. “ Poate fi o idee, vom vedea în urma discutiilor. Se poate face si o subscriptie publicã si fiecare iubitor al sportului si al Jiului, sã vinã cu o micã contributie. Dar, în urma discutiilor pe care vreau sã le avem într-un cadru foarte larg, poate avem si alte idei. Eu nu resping aceastã ideea a salvãrii Clubului Jiu, însã vreau sã fim foarte realisti si sã vedem dacã si putem sã facem acest lucru ”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul Municipiului Petrosani.

Întrebat dacã si el ar dona bani echipei Jiu, primarul a rãspuns afirmativ, însã cu o conditie. “ Cu siguranta, da, dar m-ar interesa foarte mult cine ar gestiona acest fonduri, pentru cã pânã acum s-a dovedit faptul cã managementul nu a fost unul foarte potrivit ”, a mai spus primarul Municipiului Petrosani.

Echipa de fotbal Jiul Petrosani a fost înfiintatã în anul 1919, adicã acum 94 de ani, iar cea mai mare reusitã a fost câstigarea Cupei României în anul 1974.

Tiberiu Iacob Ridzi.

Luiza Andronache

Advertisements

Un comentariu la „Echipa Jiul Petrosani, salvata prin donatii publice?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.