8_siteUn bãrbat de 36 de ani din Vulcan a fost drogat în bar, chiar de angajata localului, care era în cârdãsie cu alti clienti. Totul, cu scopul de a-l prãda.

A bãut mai multe pahare în care barmanita i-a turnat calmante. Un bãrbat de 36 de ani s-a trezit cã e luat la bãtaie si abia aputut sã reactioneze, pentru cã si-a dat seama cã i se face rãu. Totul din vina calmantelor pe care vânzãtoarea de la bar i le-a pus în bãutura pe care o comanda. De aici si pânã la a fi prãdat nu a mai fost decât un pas, iar omul s-a ales cu o pagubã de 150 de euro. La scandal a luat parte si un minor, iar acum politia le-a dat de urmã. „În data de 30.01.2013, în jurul orei 18:30, la Politia Municipiului Vulcan  s-a prezentat un bãrbat de 36 de ani, din localitate, care a reclamat faptul cã, dupã ce a consumat bãuturi alcoolice într-un local, persoane necunoscute i-au  sustras din buzunar suma de 150 de euro si actul de identitate. În urma cercetãrilor efectuate, s-a stabilit faptul cã, în jurul orei 18:30, bãrbatul a fost deposedat prin violentã de actul de identitate si suma de 100 de  euro, de cãtre un bãrbat de 35 de ani, care a fost ajutat un minor de 17 ani, ambii din Vulcan.  În prealabil, partea vãtãmatã consumase bãuturi alcoolice în care angajata barului, o femeie de 28 de ani, împreunã cu un complice de 31 de ani, ambii din Vulcan, i-au pus douã comprimate de medicament cu efect calmant, cu intentia de a-l pune în postura de a nu se mai putea apãra pentru a-l deposeda de bunuri si bani”, spune Bogdan Nitu, purtãtor de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Cei patru suspecti au fost retinuti pentru 24 de ore, urmând a fi prezentati instantei de judecatã cu propunere de arestare preventivã pentru comiterea infractiunii de tâlhãrie, respectiv complicitate la tâlhãrie (în cazul ultimilor doi).

Diana Mitrache