M ai multe locuințe au fost distruse și câteva garaje afectate, după ce nu mai puțin de 4 incendii au izbucnit în Valea Jiului, în doar 5 zile. Două dintre ele s-au manifestat în Cartierul din zona denumită Golgota de la Petroșani, unul la Vulcan și un altul la Petrila.

Ultimul incendiu a avut la Petrila, pe strada Alexandru Sahia, iar în incendiu au fost mistuite două garaje aflate undeva pe malul Jiului. Focul a pornit în aceste încăperi, în care erau depozitate mai multe materiale, aici fiind un atelier de tâmplărie. De altfel, sursa probabilă a fost o sobă din interior.
Cu două mașini de apă și spumă au participat pompierii la stigerea flăcărilor, iar asta pentru că incendiul risca să se propage în zona în care erau mai multe garaje și mașini.
Un alt incendiu a mistuit două case din Colonia din Petroșani, iar o femeie a fost scoasă din flăcări.
Și asta nu e tot, pentru că pompierii au fost nevoiți să stingă două incendii în zona Golgota. Prima dată, o familie cu 4 copii a rămas sub cerul liber, după ce locuința improvizată a fost distrusă de flăcări. O zi mai târziu, aproape de acest loc, a luat foc locuibnța unui alt bărbat, din cauza unui scurt-circuit.
Diana Mitrache