I ndividul este suspectat că a incendiat două locuințe improvizate aflate într-o zonă limitrofă a municipiului Petroșani.

Prima acțiune de incendiere ar fi avut loc zilele trecute, când individul a pus foc unei construcții în care locuiau o femeie cu patru copii. Marți seara, o altă locuință din zonă a fost incendiată iar polițiștii au un suspect.
”În jurul orei 19:35, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că, la o baracă improvizată de pe strada Cucului (zona Golgota), din Petroșani, a izbucnit un incendiu. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale pompierilor militari, care au intervenit pentru stingerea incendiu­lui produs, în urma acestuia neînregistrându-se victime omenești, ci doar pagube materiale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, iar în urma cercetărilor efectuate au identificat prezumtivul autor al infracțiunii.”, a informat IPJ Hunedoara. Suspectul este un bărbat de 32 de ani, din municipiul Petroșani, reținut de polițiști pentru 24 de ore.
Individul suspectat va ajunge în fața magistraților, iar polițiștii continuă cercetările, pentru documentarea întregii activități infracționale și pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost săvârșită infracțiunea.