Cer autoritãtilor sã salveze Jiul de la desfiintare

Suporterii echipei Jiul Petrosani îi cer primarului sã intervinã pentru a salva echipa de la desfiintare. Un grup de suporteri ai echipei i-a înmânat, miercuri, primarului din Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi, o o petitie prin care cer salvarea echipei Jiul de la desfiintare.

“Am avut o întâlnire cu un mic grup de suporteri ai Jiului. Ei mi-au cerut sã gãsesc o solutie pentru a salva clubul de fotbal si mi-au înaintat o petitie”, a declarat primarul Tiberiu Iacob-Ridzi. Grupul de suporteri a fost format din pensionari, care au demonstrat o bunã cunoastere a fenomenului sportiv din municipiul Petrosani si sunt alãturi de Jiul Petrosani de zeci de ani.

Recent, finantatorul echipei Jiul, Alin Simota, a anuntat cã nu mai vrea sã bage bani în echipã si cã este dispus sã o cedeze municipalitãtii. El a dat vina pe recesiunea financiarã si a precizat cã singur nu mai poate suporta cheltuielile pe care le implicã aceastã activitate. „Din cauza perioadei de crizã economicã si financiarã, am decis sã-mi retrag sprijinul financiar pentru cã nu îmi mai permit sã finantez echipa Jiul Petrosani. Voi ceda cu titlu gratuit echipa primãriei si ei, dacã doresc, pot sã o preia si sã o mentinã în Divizia C, acolo unde se aflã în prezent. Dacã doresc sã o preia noi le punem la

dispozitie terenul principal, terenurile de antrenament, instalatiile de apã si curent. Dacã primãria refuzã sã o preia, echipa se va retrage din Liga a 3-a, ceea ce va reprezenta sfârsitul acesteia. Nu as fi dorit sã ajungem aici, dar eu singur nu mai pot tine echipa”, a declarat Alin Simota. Numai cã edilii spun cã nu au suport legal pentru a investi în echipa de fotbal.

Carmen Cosman

Un comentariu la „Cer autoritãtilor sã salveze Jiul de la desfiintare

  • 31 ianuarie 2013 la 05:58
    Permalink

    Sa dea Simota bani luati dea lungul timpului din transferurile jucatorilor.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.