alba-neagra-cu-dosarul-sucila1358953383Dosarul în care politistul Adrian sucilã este acuzat cã a întretinut relatii sexuale cu un minor este din nou tergiversat, protagonisti fiind, de aceastã datã, avocatii.

Avocatii implicati în procesul lui Adrian Sucilã nu au putut sã se prezinte la termenul de marti. Asta  din cauzã cã aveau alte procese în localitãti diferite.

„S-a amânat cauza pentru data de 5 martie 2013, întrucât apãrãtorul celeilalte inculpate Stoica Mihaela nu a putut fi prezent la termen, fiind la Curtea de Apel Alba Iulia în alte dosare.

La fel si apãrãtoarea pãrtii vãtãmate Stoica Mihai Alexandru, care era plecatã la Tribunalul Hunedoara si nu a putut fi prezentãla Judecãtoria Petrosani la termenul de azi. Fatã de lipsa de apãrare s-a acordat noul termen la care se vor pune în discutie exceptiile invocate de apãrãtori si care sunt legate de calitatea de angajat al IPJ Hunedoara a inculpatului Sucilã”, a declarat Daniel Tomescu, avocatul lui Sucilã.

Adrian Sucilã a fost prezent la termenul de marti si a declarat cã are mare încredere în justitie.

Mai mult, el nici nu a îndrãznit sã mai spunã cã e vorba despre o rãzbunare în dosarul sãu, dat fiind procesul pe care acesta l-a avut cu seful IPJ Hunedoara.

„Eu sunt un lucrãtor al aparatului politienesc si fac parte din IPJ Hunedoara. Nu existã niciun rãzboi între mine si domenul inspector sef. Eu mã supun regulilor MAI si dumnealui, pentru cã seful institutiei. Înversunarea de a fi arestat mi s-a pãrut, într-o primã fazã, datoritã grabei, generatã de imediat retinerea mea, dupã eliberare. Astept decizia Parchetului de pe lângã Tribunalul Hunedoara de joi, si sã las sã îsi facã treaba”, a spus Adrian Sucilã inculpat. Adrian Sucilã s-a prezentat marti la Judecãtoaria Petrosani, unde trebuia sã afle dacã îndeplineste calitatea de angajat al politiei Judiciare de la Vulcan.  El este cercetat în dosarul de coruptie sexualã si sex cu un minor, iar alãturi de el este cercetatã si Mihaela Stoica, fiinca fostului viceprimar al municipiului Vulcan, Angela Stoica.

Diana Mitrache