10_costel-avram1Nu a trecut nici un an de la alegerile locale, cã deja se fac speculatii si afirmatii cu patos despre cine  va sta la cârma unui oras sau altul. Spre exemplu, presedintele PNL Petrila, Costel Avram, spune cã sigur, Petrosaniul va fi condus de un liberal.

Cã va fi în curând, cã în 2016, dupã urmãtoarele alegeri locale, nu a vrut sã precizeze. Aceste zvonuri au mai fost auzite si sãptãmâna trecutã, însã Avram a „întãrâtat” spiritele din nou. “Un lucru vã spun sigur. Dacã Valea este acum rosie, ea se va îngãlbeni si Petrosaniul va avea primar liberal. Acesta este telul nostru, ca Municipiul Petrosani sã aibã primar de la PNL, poate la alegerile din 2016, poate mai devreme, nu stim încã ce si când va fi. Dar, este cert : primarul de la Petrosani va fi liberal”, a declarat Costel Avram, lider în cadrul  PNL.

Cum în ultimele zile a  tot circulat zvonul cã primarul Tiberiu Iacob Ridzi ar trece de la PD-L la PNL, edilul s-a grãbit sã îl infirme, iar asta pe un considerent logic si anume acela cã

si-ar pierde mandatul. Însã, dacã el ar fi dat afarã din rândurile partidului din care face parte, a trece la o altã formatiune politicã, PNL în acest caz, nu este exclusã.

Luiza Andronache