Adrian_Sucila_2063_d7d7345ad0Adrian Sucilã este liber cel putin pânã joi. Atunci este programat recursul în cazul lui.

Procurorii DIICOT au formulat recurs în cazul deciziei de cercetare în libertate a politistului Adrian Sucilã pronuntatã de Judecãtoria Petrosani. 

Judecãtorul Gabriela Ponyiczky, presedinte al Judecãtoriei Petrosani, a respins cererea de arestare pe 29 de zile a lui Sucilã si înlocuirea ei cu inculpat mãsura preventivã a obligãrii de a nu pãrãsi localitatea pentru 29 de zile, cu începere din 26 ianuarie 2013 pânã la 23 februarie 2013. Procurorii considerã însã cã fapta prezintã pericol social si stãruie în arestarea lui preventivã, în dosarul în care acesta este acuzat de pornografie infantilã.

Marti, Adrian  Suciã se va afla din nou în fasa magistratilor de al Petrosani, acolo unde se judecã dosarul în care este acuzat de act sexual cu un minor si corupere sexualã. Alãturi de el, în acelasi dosar este judecatã pentru complicitate si Mihaela Stoica, fiica fostului viceprimar din Vulcan si sora minorului cu care Sucilã ar fi întretinut relatii sexuale. În acest dosar, chiar minorul a  depus o cerere de strãmutare, prin apãrãtorul sãu, dar a fost respinsã de Înalta Curte de Casatie si Justitie care a lãsat dosarul instantei de la Petrosani.

Carmen Cosman