Avram, femeile, americanii si înrudirea cu deputatul Rusanu…

La prima întâlnire a coordonatorului PNL Valea Jiului, Costel Avram, de miercuri, cu birourile politice ale organizatiilor din localitãtile Vãii Jiului, pentru tatonãri si cunoastere reciprocã, Avram a cunoscut multe femei. ”Sã stiti cã liberalii au multe femei, îsi promoveazã femeile si nu sunt putine.

Sunt mai multe ca la alte partide si asta e bine” – declara, zâmbind sãgalnic, liderul politic pe un post de televiziune, încadrat de douã femei cu notorietate, viceprimarul municipiului Petrosani – Dorina Nitã, vicepresedinte PNL Petrosani si presedinta PNL Vulcan – Alina Cârstoiu. La Petrila, în Biroul de conducere, interimar asa cum e el, existã tot femei de marcã precum Doinita Maria Bãlãnesc si Daniela Visãnescu… ”Au obtinut rezultate remarcabile în conditiile din Valea Jiului. Asta înseamnã cã au muncit mult” – a venit aprecierea din partea lui Avram.

——

”Sã stiti cã liberalii au multe femei”

”În Primãrie nu se face politicã”

Nasul Rusanu va ajuta fina…

——

Si apropo de femei, viceprimarul Petrosaniului, Dorina Nitã, a rãspuns public la întrebarea dacã va folosi pentru binele Vãii Jiului înrudirea sa cu Dan Radu Rusanu (care este pãrintele spiritual/nasul viceprimarului), presedintele Comisiei Buget, Finante, Bãnci a Camerei Deputatilor. ”Da, de ce nu. Având în vedere cã Tiberiu Iacob Ridzi a avut usi deschise pentru proiectele dezvoltãrii Petrosaniului în guvernarea partidului sãu, trebuie sã le aibã deschise si de acum încolo pentru cã suntem o echipã, iar scopul este comun, binele comunitãtii locale. În Primãrie nu se face politicã” – a rãspuns fãrã retinere Nitã.

”Noi, românii, am asteptat o viatã americanii si n-au venit. Valea Jiului a asteptat de 23 de ani sã vinã investitorii si n-au venit. Concluzia este cã trebuie sã ne gospodãrim noi cu ce avem. Haideti sã facem noi cu noi ca locul ãsta sã arate altfel, sã miscãm lucrurile pentru cã noi toti avem de câstigat. ?i o putem face. Adevãrul este cã unii de prin Vale au cam uitat ce este munca. Unii muncesc, iar multi se vãicãresc si asta nu este bine” – a transat Costel Avram problema viitorului Vãii Jiului, subliniind cã trebuie sã învãtãm cu totii sã nu mai stãm cu mâna întinsã la guvernanti si cã trebuie obtinutã o oarecare independentã economicã pentru a urni lucrurile în Valea Jiului.

Ileana Firtulescu

Advertisements

Un comentariu la „Avram, femeile, americanii si înrudirea cu deputatul Rusanu…

  • 25 ianuarie 2013 la 14:47
    Permalink

    Remarcabile rezultate au obtinut la Petrila cele doua doamne! La alegerile locale au obtinutla sectia de vot de care apartin (la Colegiul tehnic) aproximativ 40 de voturi!!! MARE REALIZARE !Era sa uit, de aceeasi sectie apartine si marele Preda Daniel ! Felicitari pentru rezultate1

Comentariile sunt închise.