IMG_20130123_095556Mormane de zãpadã în Colonia Petrosani. aceasta este priveliste într-un cartier din municipiul Petrosani, cartier limitrof. Desi plãtesc taxe si impozite locuitorii acestei zone sunt lãsati la urmã în ceea ce priveste anumite servicii.

Se poate observa acest lucru si din mormanele de zãpadã care sunt pe marginea drumului. Asta desi nu a mai nins în Petrosani de douã sãptãmâni, reprezentantii Serviciului Public pentru Administrarea Domeniului Public si Privat nu au ajuns în zonã, cel putin nu încã.

”Noi am lucrat. De când a început sã ningã noi lucrãm în continuu. Avem o rabã si un buldoexcavator, mai avem o autobasculantã si am început cu zonele centrale ale orasului, trecerile de pietoni, statiile de maxi taxi, statiile de autobuz si refugiile. Am început de pe strada Timisoarei si mergem pe Cuza Vodã si vom ajunge si în Colonie”, a declarat Aron Dumitrescu, sef SPADPP Petrosani.

Zãpada care a cãzut în Petrosani în ultimele sãptãmâni a fost însemnatã cantitativ, chiar dacã aceste perioade nu au fost lungi. Motiv pentru care zãpada adunatã de pe domeniul public va fi depozitatã în zone industriale.

”Avem douã terenuri. Unul în zona Colonie si unul în zona fostei preparatii Livezeni unde depozitãm zãpada”, a mai declarat sursa citatã.

Pentru urmãtoarele zile meteorologii au emis o nouã atentionare de vreme rea. Dacã si în Petrosani va ninge, atunci cei din Colonie vor fi îngropati sub troienele de zãpadã.

Monika BACIU