02gligorLiderul democrat – liberalilor din judetul Huendoara, Dorin Gligor, nici nu vrea sã audã de excluderea din partid a primarului din Petrila, Ilie Pãducel. Problema edilului ar putea fi discutatã doar la analiza rezultatelor organizatiei PDL Hunedoara.

Colegii din Petrila ai primarului Ilie Pãducel nu îl mai vor în partid si au decis excluderea lui. Diametral opusã rãmâne, însã, pozitia conducerii judetene a partidului, iar presedintele PDL Hunedoara, Dorin Gligor, nu vrea nici mãcar sã dezbatã aceastã problemã. „Eu mi-am exprimat deja opinia pe acest subiect. Dar, pe de altã parte, pânã în data de 15 februarie va fi o analizã a  rezultatelor obtinute de fiecare organizatie judeteanã dispusã de Biroul Permanent Judeteanã. Probabil, vom discuta si aceastã problemã”, a declarat presedintele PDL Hunedoara, Dorin Gligor. Practic, dorinta democrat –

liberalilor petrileni va fi luatã în discutie în cadrul unei sedinte a Biroului permanent Judetean, la care va participa si un vicepresedinte al Biroului Permanent National al PDL.

La începutul acestei luni, membrii PDL din Petrila au votat pentru excluderea din partid a primarului Ilie Pãducel, pentru cã la alegerile parlamentare acesta a sustintut alti candidati de cât cei ai partidului. Este vorba, mai precis de deputatul PPDD Monica Iacob – Ridzi, cu care Pãducel s-a afisat în actiunile electorale, dar si pe social – democratul Cosmin Nicula, care a candidat la Senat. Decizia de excludere a fost luatã de Biroul Permanent al PDL Petrila, dar pentru ca Pãducel sã fie exclus mai este nevoie de girul Biroului Permanent Judetean si al Consiliului de Coordonare Judetean al PDL Hunedoara. Pe de altã parte, pozitia fermã a lui Dorin Gligor ar putea sã încurce chiar

planurile primarului Ilie Pãducel, despre care se spune cã negociazã de multã vreme cu PSD. Dacã ar fi exclus din partid, ar putea trece la alt partid fãrã sã îsi piardã functia.

Carmen Cosman