Monica Iacob Ridzi si Mircia Muntean au renuntat la hotel

547723_320985747979159_429672838_nDoar doi dintre deputatii hunedoreni au renuntat la cazarea la hotel. În urma alegerilor parlamentare din data de 9 decembrie 2012 judetul Hunedoara este reprezentat în Camera Deputatilor de opt deputati.

Dintre acestia doar doi deputati au renuntat la camera de hotel si vor fi cazati în alte spatii. Este vorba de deputatul PP-DD din Colegiul de Est Valea Jiului, Monica Iacob Ridzi si de nou intratul în parlament Mircia Muntean. Conform unei liste, ceilalti deputati ai judetului Hunedoara au optat în continuare pentru cazare la hotel. Printre cei înscrisi pe tabelul de la Camera Deputatilor nu figureazã Dan Radu Rusanu. Acesta nu detine vreun imobil în Bucuresti, conform declaratiei sale de avere.

Un sfert dintre actualii deputati au solicitat pânã acum sume pentru cazarea în regim particular, respectiv 101 parlamentari din cei 412 membri ai Camerei Deputatilor, însã 200 dintre acestia au optat pentru cazarea în regim hotelier. Camera Deputatilor precizeazã cã 301 deputati si-au clarificat optiunea pentru cazare, dintre care 101 au optat pentru cazarea în alte spatii decât cele de la hotelurile care au contract cu institutia.

Astfel, acestia au optat pentru obtinerea a 70% din tariful minim practicat de unitãtile hoteliere, respectiv circa 133 de lei/noapte.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.