Administratia localã de la Petrosani a avut în plan realizarea unui centru de informare turisticã pe raza localitãtii. Proiectul a rãmas într-un sertar din cadrul Ministerului Turismului fãrã niciun rãspuns.

Nici pânã acum, cei de la Primãria Petrosani nu au obtinut aprobãrile necesare pentru înfiintarea acestui obiectiv.

”Din pãcate nu mai avem nouãtãti în legãturã cu centrul de informare turisticã, proiectul nostru a fost declarat eligibil, însã nu am primit încã nicio hârtie de Minister pentru a vedea când putem sã îl demarãm”, a declarat primarul municipiului Petrosani,  Tiberiu Iacob Ridzi.

Înfiintarea unui centru de informare turisticã pe raza municipiului Petrosani este un lucru absolut necesar în vederea informãrii corecte a turistilor despre obiectivele din zonã.

”În principiu orice tãrãgãnare ne afecteazã si este mai mult decât necesar un centru de informare turisticã”, a mai spus edilul.

Pentru realizarea lucrãrilor la centrul de informare turisticã, administratia localã de la Petrosani a emis si o autorizatie de constructie. Acesta ar urma sã fie construit pe strada Mihai Viteazu, lângã Parchetul de pe lângã judecãtoria Petrosani.

Monika BACIU