politiste-sexy-constanta_6_Politistele hunedorene nu sunt prea încântate de ancheta declansatã de Ministerul de Interne dupã scandalul din IPJ Olt. Femeile cred cã, dacã ar fi fost ceva, ar fi iesit pânã acum la ivealã si nu era nevoie sã vinã comisie de anchetã de la Bucuresti.

O anchetã gratuitã. Cama asa catalogheazã politistele hunedorene actiunea Ministerului de Interne, dupã puternicul scandal cu tentã sexualã din IPJ Olt, unde o politistã sustine cã a fost abuzatã si violatã.

La Hunedoara ancheta este efectuatã de o comisie formatã doar din reprezentate ale IGPR de, astfel încât politistele sã nu se simtã timorate în momentul în care stau de vorbã despre subiecte delicate.

Numai cã unele dintre reprezentantele IPJ Hunedoara, chestionate deja, s-au arãtat nemultumite de acest lucru, apreciind chiar cã unele întrebãri sunt puerile, iar altele, cum ar fi dacã au avansat profesional în urma unor favoruri sexuale acordate sefilor, de-a dreptul deranjante.

Pe de altã parte, unele considerã întâlnriie ca pierdere de vreme si spun cã, dacã ar fi existat vreo problemã, ar fi iesit pânã acum la ivealã, nu ar fi asteptat comisia de al Bucuresti.

În Hunedoara se aflã, încã de vineri, o comisie formatã din douã angajate ale Inspectoratului General al Politiei Române. În baza unor chestionare – interviu cele peste 130 de politiste din Hunedoara vor putea spune cum sunt tratate de cãtre colegii lor bãrbati. Întrebãrile sunt standard si vizeazã direct felul în care sunt tratate femeile în cadrul IPJ structurilor Hunedoara si chiar dacã sunt hãrtuite sau discriminate la locul de muncã.

Carmen Cosman