Universitatea din Petroșani are mai multe extensii unde studenții pot învăța în localitățiile de domiciliu. Astfel cea mai îndepărtată este la Horezu unde există specializarea electro-mecanică, la Hunedoara există specializarea în Economia Comerțului Turismului și Serviciilor. La Deva există două specializări căutae de studenți, și anume Adminstrație Publică și Managementul Afacerilor. Pentru acestea și în acest an vor exista multe locuri pentru cei care doresc să se înscrie.
Mai mult decât atât pe parcursul întregii săptămâni vor exista activități sustenabile cuprinse în cadrul proiectului EURECA PRO în care vor participa în online și parteneri din toată Europa.
”Noi avem mai multe extensii, la Horezu avem Electromecanică, la Hunedoara avem Economia Comerțului Turismului și Serviciilor, iar la Deva avem două specializări acreditate, una de Adminstrație Publică și una de Managementul Afacerilor. Ne ocupăm în acestă perioadă atât de admitere cât și de finalizarea studiilor iar de aceea vom avea miercuri, joi și vineri festivitățiile de absolvire la aceste specializări. Pe parcursul întregii săptămâni avem în cadrul proiectului EURECA PRO avem săptămâna activitățiilor sustenabile în care vom desfășura o serie de activități pe toată perioada săptămânii, activități cuprinse în cadrul acestui proiect mare. La aceste activități vor articipa online și partenerii noștri din Europa”, a declarat Prof Univ Dr Ing Radu Sorin Mihai rectorul Universității din Petroșani.
Universitatea din Petroșani atrage anual mii de studenți care au la alegere o gamă bogată de specializări attractive pe piața muncii atât în țară cât și peste hotare.
Monika BACIU