SAMSUNGS-au ales cu asfalt pânã la surã, dar si semne de circulatie demne de Dosarele X. Vorbim de momârlanii din Jiet, în estul Vãii Jiului, care au acum semne de circualtie inedite si la iesirea din surã.

Oamenii care locuiesc în Estul Vãii Jiului s-au ales cu strãzi astfaltate pentru prima datã în istoria lor. Nimic nu i-a nemultumit si acum coboarã cu vitele la apã pe asfalt, chiar dacã tot cu cizme de caiuciuc, însã, ineditul constã în semnele de circulatie care le-au fost montate. Asa se face cã o gospodãrie aflatã la capãtul unui drum asfaltat proaspãt vara trecutã, are acum un fel de cedeazã trecerea, doar cã, probabil, cei care l-au montat s-au gândit cã ciobanii vãd rãsturnat, atunci când îsi mânã turmele la vale. „Din varã le-au montat asa, dar nu ne-am dat seama cã e gresit. Oricum l-au montat fix la iesirea din ogradã, asa cã cedãm trecerea!”, spune un trecãtor.

Semnul „cedeazã trecerea”, acel triunghi încadrat în rosu este montat fix invers si eroarea se pare cã se repetã în mai multe locuri din satul cu pricina,însã, nimeni nu e revoltat pentru asta. „Probabil au avut prea multe semne si prea putini priceputi la montaj”, a conchis un alt localnic.

Diana Mitrache