Sute de oameni au mers la inmormantarea fratelui lui Nicolae Guta

_DSC8136

Aproape toata suflarea din Iscroni a tinut sa participe la inmormantarea lui Samir Lingurar, fratele celebrului manelist Nicolae Guta. Autoritatile au sporit masurile de siguranta pentru a evita incidentele. Cortegiul funerar s-a intins pe cateva sute de metri si a ingreunat circulatia rutiera. Nicolae Guta a stat la capataiul fratelui sau rapus de cancer.

 Peste 700 de persoane au participat la slujba de inmormantare a lui Samir Lingurar (43 de ani), fratele regelui manelelor Nicolae Guta. Serviciul religios a fost oficiat de un sobor format din sapte preoti, iar unul dintre ei abia si-a putut stapani lacrimile in timpul slujbei. Samir Lingurar a fost foarte apropiat de preotul Octavian Patrascu si de biserica pe care acesta o slujeste in comunitatea Salatruc din Petrosani, unde de altfel a si fost ingropat fratele lui Guta. Familia a pus la dispozitia localnicilor care au insotit cortegiul funerar doua autobuze, cu care oamenii sa parcurga cei circa trei kilometri de la casa lui Samir si pana in cimitirul Sf. Gheorghe din Salaturc-Petrosani. Mai multe echipaje de politie au dirijat circulatia pe DN-66 A care a fost partial ingreunata, insa nu s-a inregistrat nici un incident iar soferii au lasat coloana funerara sa treaca si au claxonat in semn de respect fata de fratele manelistului. Nicolae Guta a stat la capataiul fratelui sau pe tot parcursul slujbei de inmormantare chiar daca in Valea Jiului a fost ger naprasnic. Manelistul a fost luat de mai multe ori de langa sicriu de catre apropiati dat fiind faptul ca are probleme cu inima si rudele s-au temut sa nu-si agraveze boala. Familia fratelui lui Guta i-a rugat pe preoti, la finalul slujbei, sa faca apel catre toti cei care au venit la inmormantare, sa mearga la pomana organizata la un local select aflat chiar la iesirea din Petrosani. Potrivit unor surse, rudele lui Samir Lingurar au comandat 400 de portii de mancare pentru pomana, insa cand au vazut ca a venit mai multa lume decat se asteptau, au cerut imediat suplimentarea portiilor astfel incat sa ajunga pentru toata lumea. Fratele lui Nicolae Guta a decedat din cauza unui cancer de piele, pe data de 5 ianuarie la Spitalul de Urgenta din Petrosani. Pentru ca obiceiul spune ca in ziua de luni nu este bine ca mortii sa fie ingropati, familia acestuia a decis sa-l conduca pe ultimul drum abia ieri, la patru zile de la deces.

M.Ganju

7 Responses to Sute de oameni au mers la inmormantarea fratelui lui Nicolae Guta

 1. ADRIANA says:

  DUMNEZEU SAL IERTE SI SAL ODIHNEASCA IN PACE…CONDOLEANTE FAMILIEI

 2. bucataru sebastian says:

  ani parerau domnul nicolae guta dumnezeu sa al erte pe fratele tau si sal hodineasca an pace pe drumul care a plecat

 3. jijel says:

  Samir asta, nu-i ala cu afacerile cu fier vechi?

 4. stan catalin says:

  dumnezeu sal ierte pe linguraru samir sa se hodineasca in pace

 5. stan catalin says:

  dumnezeu sal ierte pe linguraru samir sa se hodineasca in pace dumnezeu salierte

 6. ralucaalexia says:

  in pare rau donule guta dunezeu sal odhinasca impace sufletu lui codolata din parta ma sorina de la cluj

 7. condolente din partea familiei mele dumnezeu sal odihneasca in pace guta tinte tare si mergi in nainte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo