Disponibilizatii ies in strada

Minerii disponibizati anul trecut din cadrul Companiei Nationale a Huilei Petrosani vor iesi luni, 13 februarie, in strada.

Fostii ortaci au obtinut aprobare pentru un miting pentru data mai sus amintita, actiune ce se va desfasura intre orele 10.00-14.00. Potrivit reprezentantilor minerilor disponibilizati, protestul este generat de faptul ca nici pana in prezent nu s-au acordat sumele aferente celei de-a treia transa din disponibizare. “Nu ni s-a acordat cea de-a treia transa din disponibilizare si nici nu stim cand vom incasa acesti bani. Daca nu ni se dau acesti bani solicitam sa fim reangajati la unitatile miniere de la care am fost disponibilizati, pe aceleasi locuri de munca. Totodata, cei care au varsta de pensionare sa li se considere activitate perioada de la disponibilizare pana in prezent si sa iasa la pensie”, spun reprezentantii minerilor disponibilizati.

Fostii mineri sustin ca iesirea in strada este ultima solutie la care recurg dupa ce au transmis memorii de la CNH si pana la Primul Ministru si nimeni nu a reusit sa le spuna cand vor primi banii.

Marius MITRACHE

Advertisements

3 comentarii la „Disponibilizatii ies in strada

 • 9 februarie 2012 la 08:16
  Permalink

  Mai fratilor ortacii disponibilizati: cred ca nu va mai intereseaza ultima transa de bani sau ce spunti lasa ca merge ala, merge altu. Nu rezolvam nimic asa.Lasati si voi pentru ultima data tot cea-ce aveti de facut, si veniti fratilor luni 13 februarie,la CNH sa le cerem socoteala. Astia nu o sa ne dea niciun ban daca stam asa .Cu cat o sa fim mai multi acolo, poate cineva ne va auzi macar acum in ultimul ceas.Haideti fratilor veniti ca veniti pentru voi .Cand eram angajati abia asteptam fiecare o nemultumire,ca gata numai intram in mina, si acum pentru drepturile noastre nu ne mai intereseaza de acesti bani.Fiecare are dreptul sa faca ce vrea, dar va spun ca acesti bani o sa-i pierdem. Hai sa ne unim pentru ultima data.Ne vedem luni 13 februarie ora 10 in fata la CNH. Noroc bin !!!!!

 • 9 februarie 2012 la 09:23
  Permalink

  sa protesteze in fata sediului sindicatului MUNTELE din LUPENI,AFLAT DIN CE SCRIE PRIN ZIARE IN ZONA PIETEI DIN LUPENI!succes!doar acest sindicat este reprezentativ la nivel de CNH!

 • 9 februarie 2012 la 14:59
  Permalink

  poi noi trebuie sa vb cu administratia nu cu sindicatele acuma

Comentariile sunt închise.