Prefectul de Hunedoara vrea sa fie mai aproape de presa in 2013

Institutia prefectului de Hunedoara a anuntat ca va intensifica intalnirile cu presa in anul 2013. Saptamanal, prefectul Sorin Vasilescu va da ochii cu presa pentru a informa cetatenii.

Potrivit unui comunicat remispresei de institutia Prefectului de Hunedoara, seful judetului se va intalni cu reprezentantii mass-media in fiecare zi de luni. Masura intra in vigoare chiar de saptamana viitoare si, in afara de actiunile programate, nu sunt excluse cele care apar atunci cand situatia oimpune. „Incepand din aceasta luna, Institutia Prefectului isi propune sa aiba o colaborare si mai buna cu presa. Astfel, in fiecare zi de luni, la ora 10,00, conducerea Institutiei Prefectului va invita  pentru a avea intalniri informale, in cadrul carora sa se dezbata subiectele la zi. Conferintele de presa vor fi organizate ori de cate ori situatia o impune, in afara acestor intalniri informale”, se arata in comunicatul semnat de Dan Terteci, director al Cancelariei Prefectului de Hunedoara. Toate aceste intalniri vor avea scopul de a informa cetatenii despre activitatile si evenimentele ce au loc in Hunedoara timp de o saptamana, dar vor fi date publicitatii previziunile pe saptamana care se afla la inceput in fiecare zi de luni, cand au loc intalnirile la Deva.

Diana Mitrache

 

 

One thought on “Prefectul de Hunedoara vrea sa fie mai aproape de presa in 2013

  • 7 ianuarie 2013 at 04:00
    Permalink

    in valea jiului este o problema mare cu locurile de munca si drepturile omului angajatului si obligatinormal dar firma axis security nu are personal suficient trebuie sa stea omu inca un sut sau doua pe nici 600 Doamne fereste ITM Protectia munci si drepturile omului nu prea exista aici, nu conteaza ca te simti rau trebuie sa sai la servici cu zilele intregi.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *