T rei persoane au fost prinse în flagrant de polițiștii locali din Petroșani în timp ce încercau să fure din incinta Școlii Generale nr.5.
Potrivit șefului serviciului Poliție Locală Dorel Neag în data de 26 martie, in jurul orelor 15:05, patrula Poliţiei Locale Petroșani formată din 2 lucrători ai Biroului Circulație drumuri publice, în timp ce se afla în zona Școlii Generale nr. 5, a observat ușa de acces de la intrarea principală a școlii deschisă. Polițiștii locali au verificarea interioară a clădirii, moment în care la etajul superior au fost depistate 3 persoane de sex masculin care încercau să sustragă caloriferele montate pe hol, iar la vederea polițiștilor locali aceștia au încercat să fugă.
” Persoanele au fost somate să se oprească și, nesupunându-se somației, s-a trecut la urmărirea și prinderea acestora, reusindu-se
imobilizarea numitului T.L.V din municipiul Petroșani, în vârstă de 25 ani. Urmare a celor constatate au fost întocmite actele necesare iar făptuitorul fiind predat de către noi lucrătorilor Poliției municipiului Petroșani, în vederea identificării și prinderii și a celorlalți 2 făptuitori”, spune Dorel Neag. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.