Poliția a intervenit din nou la Lupeni, de această dată, după ce oamenii legii au constatat că într-un local avea loc o petrecere. Și asta în condițiile în care municipiul Lupeni este în scenariul roșu, din cauza numărului mare de îmbolnăviri.
Petrecerea avea loc într-un cartier din Lupeni, iar polițiștii au împărțit amenzi celor prezenți, care au fost acuzați de zădărnicirea combaterii bolilor. „În data de 25.03.2021, între orele 21:35 – 22.30 polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Lupeni au intervenit la stoparea unui eveniment privat ce s-a desfășurat într-un imobil situat pe strada Zănoaga din municipiul Lupeni. La acest eveniment au participat câteva persoane membrii ai unei familii și câțiva invitați, polițiștii procedând la legitimarea și sancționarea acestora conform Legii nr.55/2020. Evenimentul privat a fost întrerupt. Au fost aplicate un număr de 16 sancțiuni contravenționale, în conformitate cu Legea nr.55/2020”, a spus Carla Strujan, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.
În municipiul Lupeni a fost raportată, chiar în ziua botezului, o incidență acazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus de 3,22 la mia de locuitori.

Diana Mitrache