Pe lângă hotelul Onix, cabana de la Jieț, ori cea de la 5 Sud din Lupeni, Complexul Energetic Hunedoara scoate la lictație și tractoare, locomotive, câteva apartamente și două  terenuri de sport. Asta, pe lângă deșeuri de fier vechi, scoase din minele dezafectate. Licitația are loc la mijlocul lunii viitoare.
Trei apartamente cu două camere sunt scoase la licitație de Complexul Energetic Hunedoara pentru ca acest colos industrial să își achite datoriile. Administratorii societății spun că cele trei apartamente au câte două camere și se află în municipiul Vulcan, în blocul 19 de pe Bulevadrul Mihai Vitezul și sunt evaluate, fiecare, la 12.000 de euro.
Tot în Vulcan, mai exact în zona Paroșeni este și un teren de sport ce va fi scos la licitație la un preț de pornire de 42.632 de euro. Dar și ,,Baza de agrement din zona Sohodol”, prețul de pornire al licitației fiind de 36.707 euro. Prima licitație are loc în 22 aprilie, la sediul CEH din Petroșani.
Două locomotive și două tractoare mai sunt scoase la licitație și primele costă aproximativ 7.000 de euro, iar tractoarele sunt evaluate la 205 euro.
Hotelul Onix este evaluat la un preț de 759.000 de euro, cabana Jieț la aproximativ 257.500 de euro și cabana din Lupeni la 136.519 euro.
Complexul Energetic Hunedoara trece printr-o situație extrem de dificilă, iar datoriile trebuie plătite, motiv pentru care administratorul judiciar a decis, după inventariere, scoaterea la licitație a acestor bunuri.
Diana Mitrache