Are vointa, dar ii mai trebuie si putinta. Ilie Botgros, a cerut  din nou bani alesilor de la centru pentru constructia unui bloc in cartierul Vulculesti sau orasul de carton, cum mai este numit.

Primarul de la Aninoasa, Ilie Botgros, a luat calea Bucurestiului pentru a cere din nou bani guvernantilor pentru blocul de locuinte sociale pe care are in plan sa il  tot construiasca de cativa ani incoace. Mai intai a trebuit sa puna la punct cateva detalii tehnice. „A trebuit sa refacem studiul de fezabilitate, sa ne incadram in costul standard  pe metru patrat pentru constructii de locuinte, care este de 380 de euro. Proiectul nostru rezulta vreo 600 si ceva de euro. Deci, l-am refacut, l-am insusit in luna decembrie si in consiliu, l-am depus la ministerul de resort si asteptam o discutie, o convorbire telefonica cu cei care verifica studiul de fezabilitate, asta probabil la sfarsitul acestei saptamani ”, a declarat Ilie Botgros, primarul Orasului Aninoasa.

Aici ar urma sa se mute cateva zeci de familii care locuiesc in baraci improprii, in colonia de la Iscroni. Mai ramane doar ca primaria sa se vada cu banii in cont, iar lucrarile pot incepe.

“Speram sa reusim sa prindem finantare anul acesta, pentru ca din luna martie o sa inceapa sa se dea drumul la finantare pentru constructia de locuinte sociale. Eu sunt optimist.”,  a mai spus Botgros.

Luiza Andronache