Un contract de peste 3 milioane de lei își caută constructor

Două blocuri din municipiul Petroșani ar putea fi reabilitate, dacă autoritățile de la Petroșani vor găsi un constructor.
Municipalitatea din Petroșani a scos la licitație un contract în valoare de 3.190.679 de lei, iar până în data de 29 martie  așteaptă ofertele din partea constructorilor. Este vorba de contarctul  de execuție lucrări – proiectare (inclusiv verificarea tehnică a proiectelor) și execuție în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe din municipiul Petroșani”,
”Se execută lucrări de reabilitare la 2 blocuri de locuințe respectiv: Bloc 2, Str Carpați (Lot 1); Bloc 9A, Str. Avram Iancu (Lot 3), în vederea creșterii eficienței energetice a acestora și a scăderii consumului de energie, inclusiv realizarea documentațiilor tehnice pentru obiectivele de investiții. Prin achiziționarea contractului/contractelor de lucrări se are în vedere proiectarea, inclusiv verificarea tehnică a proiectelor și execuția lucrărilor pe loturi astfel: Lot 1: Bloc 2, Strada Carpați Lot 3: Bloc 9A, Strada Avram Iancu (Lotul 2 – bl. 33 strada Viitorului a fost atribuit în urma derulării procedurii de atribuire aferentă anunțului de participare simplificat nr. SCN1063919 din data de 28.02.2020)”, arată documentul.
Pentru blocul de pe strada Carpați lucrările au o valoare de 2.488.122 lei, iar pentru blocul de pe Avram Iancu, lucrările sutn estimate la 702.556 lei.
Monika BACIU

Advertisements