Carosabilul plin de gropi de la Vulcan va fi reparat. Asta promite primarul Cristian Merișanu, dar doar în momentul în care va fi pornită stația de asfaltare.
Pentru că localnicii, dar și cei care tranzitează municipiul Vulcan s-au plîns de starea drumurilor, primarul le promite tuturor că nu este indiferent. Va astupa gropile și va reface carosabilul, însă, deocamdată, spune că nu are materia primă necesară.
„Sunt gropi în oraș. Le văd și eu. Foarte mulți îmi scriau că eu nu le văd. Am luat legătura cu o firmă care se va ocupa de acest lucru. Mi s-a spus că stația de asfalt va porni doar pe 15 martie, așa încât noi, până în 15 martie, vom  pregăti gropile, vom decoperta zonele afectate, iar după 15 martie, când stația va produce asfalt, le vom acoperi. Îmi cer încă o dată scuze”, a spus Cristian Merișanu, primarul municipiului Vulcan. După zăpezile căzute, ger, dar și după ce traficul a fost afectat și de mașinile care au curățat zăpada, municipiul Vulcan a rămas cu câteva zone puternic afectate. Sunt gropi și pe șoseaua de centură și pe bulevardul principal, iar asfaltarea lor mai așteaptă puțin să vină primăvara.

De altfel, situația este valabilă în toată Valea Jiului, carosabilul fiind afectat de iarna ce încă nu a trecut.
Diana Mitrache