Vetuța Stănescu vrea să se asigure că miniștrii USR vor implementa proiectele din Planul Național de Redresare și Reziliență. În acest context, deputatul PNL a adresat

câte o întrebare ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, și ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Astfel, Vetuța Stănescu susține că în lista de proiecte propuse spre finanțare în Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR-n.r.), la capitolul infrastructură de transport figura și proiectul de investiție rutieră care va face conexiunea între Hunedoara – Sântuhalm – A1, în valoare de 39 de milioane de euro.

Deputatul vrea să afle de la ministrul Transporturilor dacă acest proiect figurează, în continuare pe lista proiectelor incluse la finanțare, în urma discuțiilor purtate în grupurile de lucru cu reprezentanții Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene.

De la ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, Vetuța Stănescu vrea să afle dacă proiectul de investiție spital municipal Deva se află pe lista proiectelor incluse la finanțare din PNRR, în urma discuțiilor purtate în grupurile de lucru cu reprezentanții Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene.

Monika BACIU