Cu asta s-au ales doi minori care au tâlhărit un bărbat din municipiul Lupeni. Omul avea protezele dentare în borseta în care adolescenții erau convinși că are banii.

Adolescenții din municipiul Lupeni, ambii în vârstă de 17 ani, s-au înțeles să –i fure banii unui bărbat care trecea prin fața

blocului lor și l-au atacat într-o zonă ferită de ochii curioșilor. Unul dintre tineri l-a împins din spate iar când victima a căzut, celălalt a lovit-o în zona capului iar apoi i-au furat borseta. Adolescenții, Kalanyos Marius și Radu Mihai aveau să descopere că în gentuță, bunurile cele mai de preț erau protezele dentare ale victimei. ”Poliția Municipiului Lupeni a fost sesizată de către persoana vătămată că fost împinsă cu putere din spate, de către o persoană necunoscută, astfel că a căzut lovindu-se cu capul de asfalt. În timp ce încă se afla pe jos, o altă persoană necunoscută de sex masculin i-a sustras borseta care o avea pe umăr, apoi a fugit. (…) Cardul a fost folosit pentru efectuarea de cumpărături la magazinul Profi Lupeni. Bunurile sustrase nu au fost recuperate, fiind ulterior aruncate de către inculpați în râul Jiu”, arată anchetatorii. Adolescenții au fost prinși și judecați pentru tâlhărie calificată iar magistrații Judecătoriei Petroșani i-au condamnat la măsuri educative pe o perioadă de cinci luni.