U n tânăr din municipiul Lupeni, condamnat de mai multe ori pentru furt încă de când era adolescent, s-a ales cu o nouă pedeapsă. A fost condamnat zilele trecute pentru că a spart un salon de înfrumusețare din municipiul Hunedoara.

Arpad P. în vârstă de 18 ani, din Lupeni, are până acum nu mai puțin de nouă condamnări pentru furt dictate de instanțe din Gorj, Timiș ori Hunedoara, cu precădere de magistrații Judecătoriei Petroșani. Tânărul aflat în stare de deținere a mai primit o pedeapsă după ce a fost găsit vinovat de furt calificat de către Judecătoria Hunedoara. Potrivit rechizitoriului procurorilor, Arpad P. a comis spargerea pe când avea doar 14 ani, în municipiul Hunedoara. ”Inculpatul minor, în vârstă de 14 ani și 11 luni,
s-a deplasat în Hunedoara și a forțat partea rabatabilă de la fereastra
salonului de cosmetică, tatuaje și masaj aparținând de (…)spărgând geamul părții fixe a ferestrei, după care a deschis geamul rabatabil și a pătruns în interiorul salonului. (…) Inculpatul a căutat prin încăperile salonului, iar din încăperea ce avea destinația de salon de coafură, dintr-un sertar, a sustras suma de 400 lei, după care a părăsit incinta societății pe un alt geam lateral al salonului pe care l-a lăsat în poziția deschis”, se arată în rechizitoriu. Tânărul se află în prezent în Centrul de Detenție Craiova unde execută o altă condamnare iar judecătorii din Hunedoara i-au prelungit șederea după contopirea pedepselor. Arpad P. va sta 4 ani și 6 luni în centrul de detenție dacă nu va face apel la sentință.