Au început lucrările în Petrila, iar luni și marți sunt restricții de circulație, pe perioada în care acestea se desfășoară în zone ce traverseazîă diverse artere rutiere. Angajații de la Ape spun că vor oprit circulația rutieră câ mai puțin
posibil, ca să nu afecteze populația.

Luni, traficul rutier a fost închis la intersecția străzii Taia cu Strada Republicii din orașul Petrila. Aici au avut loc lucrări absolut necesare prin care s-a montat o conductă nouă „Se fac lucrări de cuplare a rețelei de pe strada Republicii, pe strada Taia. Costructorul a luat toate măsurile, în sensul că au fost anunțați locatarii de pe strada Taia, ei având alt cale de acces, dar nu din intersecția respectivă. Vor trage înainte o țeavă de protecție, după care vor lega țeava principală de apă, așa încât să nu afecteze pe termen lung blocarea intersecției”, a spus Cristian Ionică, mana­gerul general al SC Apa Serv Valea Jiului.
Și marți sunt restricții în zona străzilor Crinului și Scânteia. „La fel s-au luat toate măsurile pentru ca lucrarea să aibă o durată cât mai mică. Au fost anunțați oamenii de pe cele două străzi, pentru că nu au altă cale, dar constructorul fiind acolo, dacaă apare vreo urgență, salvarea sau pompierii, este pregătit să redea circulației o cale de acces”, a mai precizat managerul SC Apa Serv.
În Petrila au loc ample lucrări prin care este schimbat sistemul învechit de aducțiune al apei și canalizarea.
Diana Mitrache