Primaria municipiului Petrosani organizeaza joi, 20 decembrie 2012, la Teatrul „I.D. Sîrbu”, începand cu orele 18.00 cea de-a treia editie a traditionalului Festival de Colinde de la Petrosani.

În cadrul evenimentului, vor colinda Grupul vocal de la Scoala Gimnaziala „I.G. Duca”, Grupul vocal de la Colegiul National de Informatica „Carmen Sylva”, Grupul vocal de la Colegiul Economic „Hermes”, Grupul vocal de la Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida”, Grupul vocal de la Colegiul National „Mihai Eminescu”, Grupul vocal al Detasamentului de Pompieri Petrosani, Grupul coral de la Biserica Carolica „Sfanta Varvara”, Corul de copii al Bisericii „Filadelfia”, Grupul coral al preotilor din cadrul Protopopiatului Petrosani.

Primarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob  Ridzi adreseaza tuturor iubitorilor de colinde invitatia de a participa la acest eveniment. Intrarea este libera, în limita locurilor disponibile în sala.

Sirul activitatilor culturale organizate de autoritatile administratiei publice locale de la Petrosani continua luni, 24 decembrie, în Ajunul Craciunului, cand, dupa datina strabuna, în Parcul Central „Carol Schreter”, începand cu ora 10,00 va fi primit colindul Pitarailor.

Timp de trei zile, între 27 si 29 decembrie, Primaria si Consiliul local al municipiului Petrosani vor fi gazdele Revelionului Pensionarilor, la care au fost invitati sa participe pensionari din cadrul asociatiilor reprezentantative de pe raza localitatii.

În noaptea de Revelion, primarul Tiberiu Iacob Ridzi invita toti cetatenii municipiului sa participe la bucuria trecerii în noul an 2013, împreuna cu reprezentantii comunitatii locale, în cadrul unui Revelion în aer liber, organizat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, în zona Primariei. Concertul, cu participarea unor solisti de renume, va începe de la orele 22,00. Sarbatori fericite!