La începutul acestei săptămâni Guvernul României a luat decizia ca toți cei care beneficiază de vouchere de vacanță începând cu acest an să-și piardă acest drept.
Anunțul a fost făcut public chiar de preşedintele PNL, Ludovic Orban, care a precizat că voucherele de vacanţă nu vor mai fi emise în 2021.
„Rămân valabile voucherele de vacanţă emise anterior şi care pot fi folosite în cursul anului 2021. (…) Nu se emit noi vouchere de vacanţă, pentru că sunt vouchere de vacanţă care sunt valabile în continuare în cursul anului 2021”, a spus Orban.
Senatorul Cristian Resmeriță este de părere că prin eliminarea voucherelor de vacanță domeniul HoReCa, care în prezent este grav afectat din cauza pandemiei, va fi distrus.
“Cu surprindere am aflat despre decizia Guvernului PNL – USR PLUS – UDMR condus de domnul prim-minis­tru Cîțu, de a elimina voucherele de vacanță începând cu acest an. Consider că acesta este un pas decisiv pe care actuala guvernare îl face pentru a distruge definitiv domeniul HoReCa”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță.
Marius Mitrache