Politistul vulcanean Adrian Sucila, acuzat ca l-a corupt sexual pe fiul fostului viceprimar din Vulcan, Angela Stoica, va petrece sarbatorile de iarna tot in arest.

Judecatorii din Petrosani au fost ed acord cu eliberarea din inchisoare a lui Adrian Sucila, dar magistratii Tribunalului Hunedoara au admis recursul formulat de procurori. Potrivit sentintei pronuntate. Tribunalul Hunedoara “mentine masura arestarii preventive a inculpatului Sucila Adrian. Respinge cererea de inlocuire a masurii arestarii preventive cu masura preventiva a obligarii de a nu parasi localitatea de domiciliu sau cu masura preventiva a obligarii de a nu parasi localitatea sau tara”.

Adrian Sucila este judecat pentru corupere sexuala si act sexual cu un minor, acesta fiind fiul fostului viceprimar din Vulcan, Angela Stoica. In acelasi dosar, fiica fostului viceprimar, Mihaela Stoica, este judecata in libertate pentru complicitate la act sexual cu un minor si corupere sexuala. Sucila a fost arestat in luna iulie, dupa o descindere a procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Hunedoara. Fostul politist se afla incarcerat la Aiud.

Carmen Cosman