Cultura ia avans / Mai bine ca acum 10 ani

Spectacolele s-au jucat cu cu casa inchisa si sunte de oameni au luat parte la evenimente publice la Petrosani. Casa de Cultura a avut o activitate fulminanta, chiar daca a  fost un an greu.

Conducerea Casei de Cultura din Petrosani sustine ca 2012 a fost unul plin de evenimente si daca in urma cu un an nu reusea sa vanda bilete deloc, acum sala a fost plina de fiecare data. Asta chiar daca a venit aici Florin Piersic, daca pe scena au urcat talente locale, copii talentati, ori chiar maestrul Tudor Gheorghe. „Nu se poate cu de toate” a demonstrat placerea oamenilor de a savura un show gandit in prag de alegeri, iar Florin Piersic si Medeea Marinescu au lasat amintiri pe viata celor care au umplut salile pana la refuz. „A fost si mai e un an greupentru toatalumea. In schimb,spre bucuria si uimirea mea, in 2012 au avut loc mai multe evenimente culturale, dintre care cel cu Florin Piersic si cel al maestrului Tudor Gheorghe au fost extraordinare. S-au jucat cu sala plina – lucru pe care nu l-am intalnit de mult timp. Sunt 5 sau poate chiar 10 ani de cand asa ceva pe scena de la Petrosani nu s-a mai intamplat. Nu prea vindeam bilete, dar acum am constatat ca oamenii isi doresc mult acea atmosfera de sala de spectacol si de scena, dincolo de televizor”, a declarat Mia Albescu, directorul Casei de Cultura „Ion Dulamita” din Petrosani.

Ultimii care au umplut sala de la Petrosani pana la refuz au fost in acest sezon au fost cei care au participat la Festivalul-Concurs Klavier Art, dedicat  interpretilor tineri.

Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.