Pentru că vineri vor fi aleși cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Hunedoara, un partid politic ne cere tuturor părerea. Vorbim despre Pro România, singura formațiune politică ce ne cere să răspundem la un sondaj de opinie. Asta, pentru că părerea noastră contează. Avem timp până la votul din CJH.
„Tu m-ai votat să te reprezint, eu te întreb cum să votez. Cu cine crezi că ar trebui să votăm noi, PRO România?”.
Acesta este titlul sondajului de opinie lansat de Pro România în Hunedoara, înainte de ședința de Consiliu Județean la Hunedoara. Ședința are loc vineri la ora 11,00 și, până atunci consilierii Pro România ne cer părerea.
„Ne-ați votat ca să vă reprezentăm în CJH, iar acum, vă întrebăm cu cine să votăm. Știu că pare o întrebare neobișnuită, că politicienii uită să întrebe  pe cei care i-au ales, ce ar trebui să facă Noi considerăm că este o normalitate și un angajament față de dumneavoastră. Vă spun și de ce. Noi Pro România avem 4 voturi și direcția în care ele vor merge, o veți da dumneavoastră, accesând site-ul www.ciodaru.ro”, a spus Dacian Ciodaru, Pro România Hunedoara. Alin Țambă, Maria Ștefănie și Ion Bădin sunt cele trei nume vehiculate acum pentru cele două posturi de vicepreședinți ai CJH.
În legislativul județean PSD are 18 mandate de consilier, PNL are 6, Pro Romania, 4, USR-PLUS, 2, PMP, 2, iar UDMR un mandat. Votul nostru, pentru cei de la Pro Romînia va fi afișat, așa cum spune liderul Dacian Ciodaru, imediat înainte ca proiectul să fie votat.
Diana Mitrache