Zeci de oameni au sunat la dispeceratul Consiliului Județean Hunedoara, imediat ce a căzut multă zăpadă. Au fost probleme și, mai ales în partea de nord a județului, operatorii au fost avertizați să își facă bine treba. Sunt zone în care a viscolit și utilajele chiar au fost deteriorate.
A nins mult, a viscolit și a fost frig, iar poleiul și zăpada au îngreunat traficul. Operatorii au avut probleme și s-a lucrat ore în șir în zone precum Costești, Boșorod, Cerbăl, Balșa, Săcărâmb, unde zăpada a fost mare.
„Există unele probleme în celelalte zone ale județului, în zona comunei Buceș, pe drumul ce merge spre Balșa. Le-am atras atenția operatorilor că vom lua măsuri dure, dacă nu își vor face datorie. Sunt și locuri, cum ar fi comuna Cerbăl, unde se așteaptă mașina de deszăpezire. Acolo visculea și o mașină a intrat în șanț și și-a rupt lama”, a spus Costel Avram, administrator public al județului Hunedoara.
S-a lucrat și ziua și chiar noaptea, multe dintre drumurile județene fiind acoperite de zăpadă și gheață. Dar, în zona stațiunilor din Valea Jiului, par să nu fi avut probleme. „Dacă este să vorbim despre Valea Jiului, aici nu au fost probleme. Asta, cu toate că drumurile din cele două stațiuni de munte Straja și Parâng, drumuri județene, au fost acoperite de zăpadă. Operatorul și-a făcut treaba”, a mai adăugat Costel Avram.
Operatorii Dispeceratului de iarnă ne anunță că, toate problemele apărute în trafic pe DRUMURILE JUDEȚENE pot fi semnalate la numărul de telefon 0737553971, care funcționează 24 de ore din 24.
Diana Mitrache