Liberalii din Petrila vor oferi locuitorilor orasului un concert de colinde, interpretate de rapsozi cunoscuti, in Parcul Central.

De cand este presedinte interimar, numit, la PNL Petrila, Costel Avram nu mai are stare. A renovat si mobilat sediul partidului, a adunat liberalii petrileni – lasati de izbeliste – precum o closca puii in jurul sau si nu vrea sa se opreasca aici.

Este hotarat, spune Avram, ca ”Petrila Sirbului” sa devina locul unde se intampla lucruri…

”In data de 20 decembrie, in Parcul din Centrul Petrilei va avea loc un concert de colinde interpretate de Florentina si Petre Giurgi, de Valentin Crainic si alti interpreti cunoscuti. Prefer spatii largi, deschise, pentru ca locuitorii sa auda, sa vada, sa simta cu adevarat spiritul sarbatorilor. Imi doresc sa rasune Petrila de colidele rapsozilor si sa bucure oameni” – a declarat Costel Avram, presedinte interimar PNL Petrila.

”Sa-l ajute Dumnezeu si sa-i dea ganduri bune mult timp, nu doar trei zile ca orice minune” – a exclamat Elena Ianc, din Petrila. ”La noi, doar Zilele Orasului are spectacol afara. Numai sa fie vreme buna, sa nu ploua, sa pot veni cu copiii”- a declarat Costel Pinte, miner la E.M.Petrila.

Si primarul Ilie Paducel organizeaza un spectacol asemanator, in sala Clubului Cultural ”Ladislau Schmidt” Petrila, cu interpreti locali.

Ileana Firtulescu