Municipiul Petroșani este tot fără viceprimar, după plecarea în Parlament a doamnei Lucica Dina Muntean. Primarul Iacob Ridzi spune că în câteva săptămâni va avea ocupat și acest post și că vor avea loc negocieri.

Deși alegerile au trecut cam de mult timp, municipiul Petroșani încă nu are cabinetul 2 ocupat de un șef. Viceprimarul a ajuns în parlament și abia la începutul acestei săptămâni Judecătoria Petroșani a validat mandatul consilierului care a intrat pe listele PNL în Consiliul Local. Și se pare că edilul de aici încă nu se grăbește.  „Sigur luna aceasta o să facem ședința de consiliu și, probabil, se va regăsi pe ordinea de zi și acest punct cu alegerea viceprimarului. Eu, deocamdată, nu am o propunere, dar o să vă aduc la cunoștință, în momentul în care se vor finaliza discuțiile”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.
Ultima ședință în care s-a ales viceprimarul a fost o adevărată răscoală, iar un consilier de la Pro România a trădat. Acum, numele vehiculate neoficial în spațiul public îi dau ca posibili candidați pe Vlad Lăutaru, pe Bebi Durbacă, ori chiar pe Francisc Gerschner și nu sunt excluse și de această dată trădările.
Diana Mitrache