Centrul de vaccinare din Petroșani este gata

Peste 4.500 de oameni vor veni să se vaccineze la centrul din Petroșani. Inițial, locația a fost la sala de sport a Școlii nr 5, însă, inspectorii DSP și reprezentanții Prefecturii Hunedoara au decis ca oamenii din Petroșani, Aninoasa și Bănița să facă un drum în Cartierul Aeroport, la Școala nr 7. Centrul de vaccinare aflat în sala de sport a Școlii Gimnaziale nr 7 este gata. Aici au fost amenajate spațiile, a fost adusa frigiderul în care vor fi depozitate dozele de vaccin și au fost stabilite circuitele necesare. Directorul școlii spune că totul este acum gata pentru etapa a doua a vaccinării.
“Noi suntem încă în amenajarea centrului de vaccinare și suntem pe ultima sută de metri. Urmează să fie adusă toată dotarea din punct de vedere medical. Vor fi montate și posterele care să identifice fiecare loc la ce folosește și apoi pot veni oamenii să se
vaccineze”, spus Vasile Pop, directorul Școlii nr 7 din Petroșani. Etapa a doua a vaccinării poate demara de la finele acestei săptămâni. Mai mult, a fost stabilită și modalitatea de plată a celor ce vor lucra, din sistemul medical.
Din 15 ianuarie va fi dat startul și primii vizați vor fi vaccinați.
Diana Mitrache

Advertisements